Projektpartners

Tillsammans för en hållbar framtid

I Sustainable Business Cleantech har vi samlat ett antal projektpartners som aktivt vill hjälpa till att utveckla en modell för hur värmländska företag med klimatsmarta lösningar kan nå ut på tillväxtmarknader. 

Nolby Ekostrategi

Hej Stefan Hellstrand, Nolby Ekostrategi, berätta om er! Jag jobbar med metoder för att mäta hållbarhet och hjälpa kunder till en bättre hållbarhetsprestation som de

Läs mer »

Sunfuria

Vi hjälper hushåll i bymiljö i utvecklingsländer med rena värmekällor för matlagning samt hushållsel genom applikationer av ny metod för alstring av värme.

Läs mer »

Blue Future

Blue Future Sweden is an environmental technology company group in the fields of marine service, hydropower services, energy solutions and water treatment systems.

Läs mer »

Cellcomb

Cellcomb utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för engångsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet.

Läs mer »

Ecostrate

Ecostrate erbjuder ett heltäckande, hållbart och långsiktigt koncept som gör det möjligt för företag och kommuner att göra stora vinster genom att få sitt avfallsmaterial analyserat och bedömt på rätt sätt.

Läs mer »
Säffle kommuns vapen med texten Säffle kommun under
rise_logo_research_st_rgb
Vill du också bidra till hållbar utveckling?

Hör av dig till oss

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top