Projektpartners

Tillsammans för en hållbar framtid

I Sustainable Business Cleantech har vi samlat ett antal projektpartners som aktivt vill hjälpa till att utveckla en modell för hur värmländska företag med klimatsmarta lösningar kan nå ut på tillväxtmarknader. 

Nolby Ekostrategi

Hej Stefan Hellstrand, Nolby Ekostrategi, berätta om er! Jag jobbar med metoder för att mäta hållbarhet och hjälpa kunder till en bättre hållbarhetsprestation som de

Läs mer »

Joto Solutions

Vi hjälper hushåll i bymiljö i utvecklingsländer med rena värmekällor för matlagning samt hushållsel genom applikationer av ny metod för alstring av värme

Läs mer »

Blue Future

Blue Future Sweden is an environmental technology company group in the fields of marine service, hydropower services, energy solutions and water treatment systems.

Läs mer »

Cellcomb

Cellcomb utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för engångsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet.

Läs mer »

Mundati

Mundati is developing and selling hygiene & sanitation systems for areas that are lacking water and sewage with focus on delivering measurable effects and results.

Läs mer »

Off2off

off2off® bygger och driftar digitala ekosystem för smart resursanvändning vilka utgår från våra kunders befintliga resurser, där även instegsjobb är en viktig del!

Läs mer »

Ecostrate

Ecostrate erbjuder ett heltäckande, hållbart och långsiktigt koncept som gör det möjligt för företag och kommuner att göra stora vinster genom att få sitt avfallsmaterial analyserat och bedömt på rätt sätt.

Läs mer »
Säffle kommuns vapen med texten Säffle kommun under
rise_logo_research_st_rgb
Vill du också bidra till hållbar utveckling?

Hör av dig till oss