Klimatsynk möte i Göteborg 

Publicerat: 5 april, 2019

I veckan besökte vår projektledare Patricia ett soligt Göteborg för att delta på en projektledarträff, anordnad av Tillväxtverket och Energimyndighetens KLIMATSYNK. En mängd olika initiativ och projekt inom det gröna området presenterades. Studiebesök gjordes hos Kajodlarna, Clarion Hotel Post Göteborg, där hotellkedjan storsatsar på närodlat och kommer anlägga takodlingar på fler hotell i framtiden. Göteborgs stad talade om hållbara städer, RISE talade om sin testbädd Lignocity, Wargön Innovation talade om sitt arbete med återvinning av textilier  och Circular Hub talade om hur man kan gå från det linjära tänket till det cirkulära.

– Det var en bra dag med mycket inspiration och det var kul att träffa andra projektledare för att utbyta erfarenheter, säger Patricia Edvardsson, projektledare Sustainable Business Cleantech.

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top