God Jul! 7 projektresultat på 7 minuter

Publicerat: 20 december, 2019

Vi vill önska God jul och Gott nytt år till dig som är partner, medfinansiär eller helt enkelt har varit mycket i kontakt med vårt projekt Sustainable Business Cleantech. Nu går vi snart in i 2020 – och därmed en spännande fas i projektet. 

Under de första två åren har vi fokuserat på att lära känna våra medfinansiärsföretag, matcha deras erbjudanden mot identifierade behov på tillväxtmarknader och stöttat företagen i att utveckla hållbara, innovativa erbjudanden via kunskapshöjande seminarier. En del företag har till och med tagit de första kliven mot en ny marknad, så spännande!

Det tredje och sista året, kommer vi att genomföra resor till Sydafrika och Latinamerika och skapa ännu fler möjligheter till match-making mellan värmländska företag och behov på tillväxtmarknader. Vi ser att Värmland har fantastisk kunskap och innovationsförmåga inom klimatsmarta lösningar som kan tillföra värde såväl lokalt som internationellt. Tillsammans vill vi utveckla värmländska företags affärsmöjligheter samtidigt som vi bidrar till social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. 

Här bjuder vi på 7 projektresultat på 7 minuter.

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top