Presentationsseminarium med sittande mingel och tilltugg

26 november
15:00

Välkomna på presentationsseminarium med projektgruppen för Sustainable Business Cleantech och medverkande företag i projektet. Ni som medverkande företag i projektet inbjuds att delta fysiskt och bjuda med ett par kunder/intressenter. Ni kommer få chansen att presentera ert företag och inspireras av andra företagspresentationer inom miljöteknik. Evenemanget är även öppet för andra som vill lära sig mer om företagen och deras produkter.  

I och med den rådande coronapandemin kommer vi anpassa mötesplatsen så det blir möjligt att hålla avstånd så du kan mingla tryggt.

DATUM OCH TID

Torsdag 26 november klockan 15-18 (med tid för fortsatt mingel efteråt för de som vill stanna kvar).

PLATS

Clarion Collection Hotel Plaza (Västra Torggatan 2, Karlstad). Du kan även delta under företagspresentationerna digitalt, önskan om detta anger du i anmälningsformuläret. Medfinansierade företag har förtur till fysiska platser.

FÖR VEM?

För medfinansierande företag i projektet som en möjlighet att presentera sitt företag och sina produkter för kunder och intressenter (ni får bjuda med max två kunder/gäster till evenemanget). Om du har intresse av att lyssna på företagen och lära dig mer om deras klimatsmarta produkt har du möjlighet att lyssna på företagspresentationerna digitalt om de fysiska platserna är fullbokade. Den digitala möjligheten är givetvis öppen för dig som inte har möjlighet att delta på plats eller helt enkelt inte vill.

KOSTNAD

Evenemanget är kostnadsfritt. Dryck och tilltugg ingår vid fysiskt deltagande. Vid fortsatt mingel är restaurangen öppen på egen bekostnad.

ANMÄLAN

Anmäl dig redan idag, begränsat antal platser. Gör din anmälan här.  

PROGRAM

15.00 Välkomstmingel
15.15 Projektgruppen presenterar vad som hänt i projektet
15.45 Företagspresentationer
17.00 Sittande mingel med dryck och tilltugg
18.00 Avslut

Om du deltar digitalt kan du inte medverka på minglet.

PS. Vi återkommer med detaljerat program för företagspresentationerna.

ARRANGÖRER

Sustainable Business Cleantech vill bidra till att skapa tillväxt för företag inom miljöteknik och energieffektivisering genom att identifiera nya affärsmöjligheter på tillväxtmarknader.

Läs mer: cleantechbusiness.se

KONTAKT

Louise Hellstadius, kommunikatör

Mejl: louise.hellstadius@lifefoundation.se

Mobil: 070- 669 48 41

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top