string(128) "background: url(https://www.cleantechbusiness.se/wp-content/uploads/2019/06/shutterstock_754730455.jpg) no-repeat center center;"

Hur bygger man hållbara affärsmodeller?

4 september
15:30

Tema: Hur bygger man hållbara affärsmodeller?

Datum: onsdag den 4 september, kl 15.30-17.00
Plats: Samhällsbyggnadshuset, Karlstad

Höstens första seminarium i föreningen CSR Hållbart Värmland ger en introduktion i hållbar affärsutveckling. Vi bygger vidare på temat kring cirkulärekonomi från i maj, och ger fler verktyg som kan hjälpa till att vässa din verksamhet. För att det ska bli så konkret som möjligt kör vi också en mini-workshop där du får fokusera och fundera utifrån just ditt företag för att identifiera nya, hållbara sätt att göra affärer och utveckla verksamheten på.

De som delar med sig av sin kunskap denna gång är Henric Barkman, miljörådgivare på Karlstads kommun med lång erfarenhet inom hållbar konsumtion. Workshopen leds av Therese Rosenblad, processledare i Sustainable Business Cleantech med 15 års erfarenhet av internationellt hållbart utbildningsarbete.

Seminariet är gratis för medlemmar och kostar 150 kronor för icke medlemmar (i CSR Hållbart Värmland).

Anmälan till seminariet skickas till info@csrhallbartvarmland.se
Information och ansökan om medlemskap finns längst ner på följande webbsida: http://www.csrhallbartvarmland.se/

 

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top