string(122) "background: url(https://www.cleantechbusiness.se/wp-content/uploads/2019/09/Topbild-botswana.jpg) no-repeat center center;"

Attaché från Botswanas ambassad vill träffa värmländsk förpacknings- och livsmedelsindustri

25 september
14:30

Matteus Mosedi, utbildningsattaché, från Botswanas ambassad i Stockholm besöker Karlstad den 25 september. Nu får du som arbetar inom förpacknings- och livsmedelsbranschen möjlighet att träffa Mr. Mosedi som kommer ge en presentation över hur situationen i Botswana ser ut och vilka möjligheter som finns.  Du har därefter chans att kort presentera ditt företag för Mr. Mosedi och ställa de frågor du har om landet/branschen.

Datum: 25 sept

Tid: 15.00-16.45

Plats: Karlstad Innovation Park

Gör din anmälan här

Arrangör 

Det är projektet Sustainable Business Cleantech som arrangerar mötet och träffen i Karlstad. Bakgrunden till besöket är ett möte med ett värmländskt företag som tecknat samverkansavtal med ett företag i Botswana. Sustainable Business Cleantech stöttar värmländska miljöteknik företag som vill göra affärer med tillväxtmarknader.

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top