string(122) "background: url(https://www.cleantechbusiness.se/wp-content/uploads/2019/09/Topbild-botswana.jpg) no-repeat center center;"

Botswanas ambassad vill träffa värmländsk förpacknings- och livsmedelsindustri

5 december
14:30

Den 5 december får Karlstad besök av Mr Thatayaone Godfrey Nthokgo, ställföreträdande ambassadör, och Matthew Moseki, utbildningsattaché, från Botswanas ambassad i Stockholm. De besöker Karlstad i två syften. Dels för att få träffa ett värmländskt företag som inlett samarbete med Botswana och dels för att träffa förpackningsbranschen.

Nu får du som arbetar inom förpacknings- och livsmedelsbranschen möjlighet att träffa dessa två personer som kommer ge en presentation över hur situationen i Botswana ser ut och vilka möjligheter som finns.  Du har därefter chans att kort presentera ditt företag för dem och ställa de frågor du har om landet/branschen.

Datum: 5 dec

Tid: 14.30

Plats: LIFE Academy

Gör din anmälan här

Arrangör 

Det är projektet Sustainable Business Cleantech som arrangerar mötet och träffen i Karlstad. Bakgrunden till besöket är ett möte med ett värmländskt företag som tecknat samverkansavtal med ett företag i Botswana. Sustainable Business Cleantech stöttar värmländska miljöteknik företag som vill göra affärer med tillväxtmarknader.

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top