Vårt erbjudande

Nyfiken på att etablera dig i tillväxtländerna? Vi hjälper dig!

Har du en miljövänlig produkt eller tjänst och är redo för att etablera dig på en tillväxtmarknad?

Behöver du affärskontakter, kunskap om marknaden och stöd med finansiering?

Vi har kontakterna såväl lokalt som globalt!

Vårt erbjudande

  • Affärskontakter i 80 länder
  • Företagsanalys
  • Skräddarsydd matchmaking
  • Marknadskunskap
  • Lokala samarbeten och systemleveranser
  • Registrerat företag på swedishcleantech.com
  • Matchmaking-resa
  • Utlysningar av projektfinanseringar
  • Seminarier och workshops
  • Digital omvärldsbevakning

Läs mer om vårt erbjudande nedan.

Låter det intressant?

Hör av dig till oss

Globalt nätverk

Företagsanalys

Skräddarsydd matchmaking

Genom projektet Sustainable Business Cleantech har vi tillgång till LIFE Academys nätverk i 80 länder med 1500 alumni-medlemmar. Det består av beslutsfattare som alla gått igenom ett års utbildning i LIFE Academys regi, varav en månad i Sverige. Via detta nätverk ges möjligheten att nå personer på beslutsfattande nivå inom myndigheter, kommuner och akademi men även företagare, inkubatorer och potentiella samarbetspartners. I nätverket finns specialister med ett stort nätverk inom miljöteknik och energibranschen.

Alla företags exportsatsningar ser olika ut. Därför börjar vi med en kartläggning för att förbereda ditt företag att göra affärer på andra marknader. I kartläggningen går vi bland annat igenom företagets utvecklingsmöjligheter och utvecklingshinder.

För att göra din utvecklingsprocess så konkret som möjligt får du även visualisera din framtida process genom en roadmap. Efter avslutad workshop har du fått ökad kunskap om vad som krävs för att lyckas med din satsning.

För att kunna matcha ditt erbjudande och hjälpa dig att snabbt hitta rätt kontakter, gör vi en marknadsföringsfilm om ditt företag och erbjudande som skickas till utvalda personer som vi handplockar inom LIFE Academys nätverk. När en matchning sker ser vi till att ditt företag och kontakten kan föra samtal vidare under bästa förutsättningar.

Marknadskunskap

Lokala samarbeten och systemleveranser

Matchmaking-resa

Är du nyfiken på en specifik marknad men vet inte vem du ska kontakta? Genom LIFE Academys nätverk kan vi erbjuda dig ökad kunskap om behov och möjligheter i olika tillväxtländer. Vi arrangerar gärna ett personligt digitalt eller fysiskt möte med någon av våra internationella nyckelpersoner från nätverket.

Genom projektet Sustainable Business Cleantech skapas ett lokalt nätverk med företag inom miljöteknik vilket öppnar upp för spännande möjligheter att inleda samarbete med andra värmländska leverantörer för att erbjuda gemensamma, hållbara systemlösningar. Vi samverkar också med lokala kluster och organisationer för att ge dig de bästa förutsättningarna att nå dit du vill.

Under projektets tid kommer vi att genomföra resor till tillväxtländerna. En unik chans att lära sig om marknaden och träffa potentiella affärskontakter.

Utlysningar av projektfinansieringar

swedish cleantech

seminarier och workshops

Med flera års erfarenhet av internationellt arbete, bevakar vi utlysningar och finansiering som finns för ditt företag.  

Vi registrerar dig på den främsta portalen inom miljöteknik, www.swedishcleantech.com där du blir synlig för internationella köpare och investerare.

Vill du öka din kunskap om hållbara affärsmodeller för att kunna spetsa ditt erbjudande? Välkommen på våra öppna seminarier och workshops om hållbar affärsutveckling och marknadskunskap i tillväxtländer.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring och omvärldsbevakning

Vi marknadsför ditt företag via våra sociala kanaler, hemsida och nyhetsbrev. Du ges även chans till att föreläsa m.m. på våra aktiviteter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier för att ta del av aktuella aktiviteter, omvärldsbevakning och inspiration inom cleantech-området. 

PÅ GÅNG

Har du någon fråga?

Hör av dig till oss

Vill du veta mer om hur vi kan stötta dig att nå nya tillväxtmarknader? 

Om oss

Sustainable Business Cleantech stöttar företag som vill växa och etablera sig på tillväxtmarknader. Projektet riktar sig till små- och medelstora företag i Värmland med lösningar inom miljöteknik.

Nyhetsbrev

Kontakt

Adress

Köpmannagatan 2, SE-652 26 Karlstad, Sweden

Telefon
Mail
Scroll to Top